Het weer op Lanzarote, hier vind je uitgebreide informatie over het weer en klimaat Lanzarote, met beschrijvingen over de gemiddelde temperaturen, zonuren en neerslag per maand.

Lanzarote geniet van een subtropisch klimaat met warme temperaturen, weinig regen en eindeloze zon het hele jaar door. Het is de meest noordelijke en – samen met Fuerteventura – het meest oostelijke eiland van de Spaanse Canarische Eilanden.

Klimaat Lanzarote
Deze eilanden zitten ver naar het zuiden van het Spaanse vasteland, dichter bij de westkust van Noord-Afrika dan Spanje zelf, wat leidt tot hogere temperaturen en een droger klimaat dan in welke Spaanse reisbestemming dan ook. Niet voor niets is dit een populaire winterzon bestemming.

De Canarische Eilanden hebben de bijnaam ‘De eilanden van de eeuwige lente’, genoemd om hun benijdenswaardig klimaat. De temperaturen variëren gedurende het hele jaar relatief weinig – in de winter aangenaam in vergelijking met de temperaturen on ons land. En in de zomer is het niet te heet en liggen de temperaturen gemiddeld rond de 28 graden overdag.

Klimaat Januari

Het klimaat Lanzarote heeft in de wintermaand januari gemiddeld 16 mm neerslag, verdeeld over 6 dagen. Motregen is de meest voorkomende vorm van neerslag. Lanzarote krijgt het grootste deel van de neerslag tussen december en februari. Als er een zware regenbui valt duurt het niet meer dan een uur voordat de zon weer schijnt.

Image HTML map generator
 Januari
Max Temp 17
Min Temp 7
Zonuren 8
Regendagen 6
Zee Temp 13

Weer & Temperaturen Lanzarote januari

De gemiddelde temperatuur in januari blijft de hele maand constant op gemiddeld 17°C. De hoogste temperatuur overdag is rond de 20°C – zelden meer dan 22°C of onder de 18°C, de laagste temperatuur is rond de 15°C – zelden meer dan 17°C of onder 12°C.

De hoogste temperatuur die ooit is geregistreerd op Lanzarote is 27,9°C (31 januari 2000), terwijl de laagste temperatuur ooit gemeten voor deze maand 8°C (10 januari 1974) is. De temperatuur kan variëren over het eiland, in het noorden is het over het algemeen wat koeler dan het zuiden, dat zonniger en relatief warmer is.

Lanzarote januariKlimaat Lanzarote Januari – deze maand is een geweldige tijd voor toeristen die de voorkeur geven aan iets koelere temperaturen en zo nu en dan een paar wolken niet erg vinden. Overdag kun je toe met een korte broek en een t-shirt terwijl je ’s avonds een dunne jas of trui nodig hebt om uit te gaan.

De gemiddelde temperatuur van het zeewater in januari is 19° C. Iedereen is echter anders, sommige mensen vinden deze temperatuur te koud om te zwemmen, anderen zullen het perfect vinden.

Hoe dan ook, het klimaat Lanzarote in januari is dusdanig aangenaam om zonaanbidders en zwemmers op de stranden van Lanzarote te zien.

Met zo weinig neerslag op zo weinig dagen, zal de regen nauwelijks invloed hebben op je Lanzarote vakantie. In feite heeft het eiland een gemiddelde van acht uur zon in januari, waardoor je volop de gelegenheid hebt om aan je kleur te werken tijdens je winterzon vakantie, zelfs als er een of twee buien vallen.

Klimaat Februari

In februari blijft op Lanzarote de gemiddelde temperatuur de hele maand constant op gemiddelde van 17,5°C. Een hoogste temperatuur overdag van 20°C tot 21°C, terwijl de laagste temperatuur stabiel blijft op 15°C.

Image HTML map generator
 Februari
Max Temp 17
Min Temp 7
Zonuren 9
Regendagen 6
Zee Temp 13

De hoogste temperatuur die ooit is geregistreerd is in februari is 29°C (27 februari 1989) en de laagste temperatuur ooit gemeten voor deze maand is 9°C (24 februari 1977). In de winter variëren de temperaturen over het eiland, met het noorden over het algemeen koeler dan het droge en zonnige zuiden.

Teguise Le VillaKlimaat Lanzarote februari deze wintermaand is perfect voor toeristen die genieten van milde temperaturen en zo nu en dan wat wolken niet erg vinden. Terwijl je overdag comfortabel een korte broek en een t-shirt of strandkleding draagt moet je ’s avonds een trui of dunne jas meenemen.

Weer & temperaturen februari Lanzarote

De gemiddelde temperatuur van het zeewater is in februari 18°C. Sommige mensen zullen deze temperatuur te koud vinden om te zwemmen, anderen zullen het perfect vinden. Hoe dan ook, in februari kun je vanaf de stranden genieten van allerlei watersporten of gewoon zonnebaden.

Klimaat Lanzarote in de maand februari valt er gemiddeld 17 mm neerslag verspreid over 5 dagen. Druiliger regen is de meest waarschijnlijke vorm van neerslag die je kunt verwachten in februari. Het eiland krijgt de meeste regen valt tussen december en februari.

Gelukkig is de winterzon nooit ver weg en na een regenbui, duurt het maar even voordat de zon er weer is. Lanzarote heeft een gemiddelde van negen uur zon in februari, zodat je genoeg kansen hebt om te genieten van de winterse zonnestralen, zelfs als er overdag een enkele bui valt.

Klimaat Maart

In maart stijgt de gemiddelde temperatuur op Lanzarote van 18°C aan het begin van de maand tot 19°C aan het einde van de maand. De hoogste temperatuur overdag stijgt van 21°C tot 22°C en de dagelijks laagste temperatuur stijgt van 15°C tot 16°C.

De hoogste temperatuur die ooit is geregistreerd voor maart is 32,7°C (12 maart 1981) en de laagste temperatuur ooit gemeten voor deze maand is 8,3°C (1 maart 1988).

Image HTML map generator
 Maart
Max Temp 17
Min Temp 7
Zonuren 8
Regendagen 6
Zee Temp 13

Klimaat lanzarote maart deze maand is ideaal voor vakantiegangers die willen genieten van milde tot warme temperaturen en niet worden afgeschrikt door de kans op zo nu en dan een bewolkte dag.

Je zal overdag niet meer dan een zomerse kleding nodig hebben, maar ’s avonds zul je nog wel een dunne jas nodig hebben. In vergelijking met Nederland zijn de temperaturen op dit Canarische eiland bijzonder aangenaam in maart.

Playa Quemada

Weer & temperaturen maart Lanzarote

De gemiddelde temperatuur van het zeewater voor maart is 18°C. Sommige toeristen vinden deze temperatuur te laag om te zwemmen, anderen zullen het prima weer vinden om een duik te nemen in de Atlantische oceaan.

Tijdens deze maand valt er gemiddeld 14 mm neerslag verdeeld over 5 dagen. Een lichte regenbui is de meest voorkomende vorm van neerslag.

Het klimaat lanzarote heeft gemiddeld tien uur zon in maart, voor zonaanbidders voldoende zon om een gezonde kleur op te doen.

Calimas en Siroccos (zandstormen overgewaaid uit Afrika) zijn het hele jaar door een veel voorkomend verschijnsel op de Canarische eilanden – met inbegrip van Lanzarote in maart. Hoewel deze warme en zanderige omstandigheden geen gevaar opleveren, kunnen ze een dag tot een week duren en zal iedereen het lastig vinden en ongemakkelijk aanvoelen.

Klimaat April

In april stijgt de gemiddelde temperatuur op Lanzarote van 19°C aan het begin van de maand tot 19,5°C tegen het einde van de maand. De hoogste temperaturen overdag van 22°C tot 23°C en de laagste temperatuur blijft stabiel op 16°C.

Image HTML map generator
 April
Max Temp 17
Min Temp 7
Zonuren 8
Regendagen 6
Zee Temp 13

De hoogste temperatuur ooit gemeten voor Lanzarote in april is 36,6°C (3 april 2006) en de laagste temperatuur ooit gemeten voor deze maand is 9,5°C (15 april 1974).

All InclusiveHet begint op Lanzarote in april echt op te warmen, waardoor het een geweldige maand is voor vakantiegangers die houden van aangename temperaturen en veel zon in hun vakantie.

Zwem en zomerse kleding en natuurlijk zonnebrandcrème is alles wat je nodig hebt overdag, maar ’s avonds kan een dun vest misschien nog van pas komen.

Weer & temperaturen April Lanzarote

De gemiddelde temperatuur van het zeewater in april is 19°C. Op de stranden wordt het in deze voorjaars- maand ook steeds drukker er zijn al veel zonaanbidders en zwemmers te zien op de stranden.

Klimaat lanzarote april; in deze maand valt er op het eiland slechts 3 mm neerslag verspreid over 3 dagen. Lanzarote heeft een gemiddelde van 11 uur zon in april, zodat u genoeg kansen heeft om te werken aan uw kleur.

Stoffige zandstormen vanuit Afrika (plaatselijk als Calimas en Siroccos aangeduid) komen het hele jaar voor, zo ook in de maand april, vooral als de lente begint en als het wat warmer wordt op het eiland. Hoewel dit soort weersomstandigheden geen extreem gevaar vormen, zorgt het er soms wel voor dat er slecht zicht en een algemeen ongemak is voor iedereen.

Klimaat Mei

In mei stijgt de gemiddelde temperatuur op Lanzarote van 19,5°C aan het begin van de maand tot 21,5°C gedurende de laatste paar dagen. Overdag de hoogste temperaturen van 23°C tot 25°C en de laagste temperaturen gedurende de maand van 16°C tot 18°C

Image HTML map generator
 Mei
Max Temp 17
Min Temp 7
Zonuren 8
Regendagen 6
Zee Temp 13

De hoogst gemeten temperatuur ooit voor Lanzarote mei is 36.6°C geregistreerd op 22 mei 2007. Aan de andere kant, de laagste temperatuur tijdens deze maand ooit op het eiland is 11,5°C op 6 mei in 1989.

LanzaplayaHet klimaat lanzarote in de maand mei is een geweldige tijd om Lanzarote te bezoeken, als de dagen warm en zonnig zijn en de nachten mild en aangenaam. T-shirts, shorts, strandkleding, zonnebrandolie en een zonnebril is alles wat je overdag nodig hebt en ’s avonds heb je genoeg aan een dunne zomerjas.

Weer & temperaturen mei Lanzarote

De gemiddelde temperatuur van het zeewater voor de kust van lanzarote is rond de 19 ° C. De meeste mensen vinden deze temperatuur comfortabel om een duik in zee te nemen, dat is de reden waarom je in mei zoveel zonaanbidders en zwemmers op de stranden van het eiland ziet genieten van hun meivakantie.

Klimaat Lanzarote mei; je leest het goed een neerslag van 0 mm! Neerslag is op de Canarische eilanden zeer ongebruikelijk in de periode tussen mei en augustus, maar als je er jammer genoeg toch mee te maken krijgt zal het hoogstwaarschijnlijk een kleine bui zijn.

In mei schijnt op Lanzarote gemiddeld 11 uur per dag de zon en geeft u tal van mogelijkheden om naar het strand te gaan en een lekker kleurtje te krijgen tijdens uw vakantie.

Klimaat Juni

In juni stijgt de gemiddelde temperatuur op Lanzarote van 21.5°C aan het begin van de maand tot 23°C aan het einde van de maand. Hoogste temperaturen overdag stijgen gedurende de maand van 25°C tot 26°C en laagste temperaturen stijgen van 18°C tot 20°C.

Image HTML map generator
 Juni
Max Temp 17
Min Temp 7
Zonuren 8
Regendagen 6
Zee Temp 13

De hoogste temperatuur ooit gemeten voor Lanzarote in juni is 40,7°C, die werd gemeten op 21 juni 2011. De laagste temperatuur op het eiland tijdens deze maand is 12.4°C, die werd gemeten op 5 juni 1975.

ArrecifeKlimaat lanzarote in de maand juni is een fantastische vakantie tijd om Lanzarote te bezoeken. Als het weer warm en zonnig is en het in de badplaatsen nog relatief rustig zijn voordat de drukte van de zomervakantie aanbreekt.

Overdag kunt u volstaan met comfortabele strandkleding – niet je zonnebrandcrème en een zonnebril niet vergeten – en ’s avonds volstaat een korte broek en een mouwloze jurk.

Weer & temperaturen juni Lanzarote

In juni is de gemiddelde temperatuur van het zeewater rond de 21 ° C. De meeste toeristen vinden deze temperatuur perfect om te zwemmen, daarom zijn er zo veel toeristen uit de hele wereld te vinden op het strand in deze tijd van het jaar.

Klimaat Lanzarote juni; een gemiddelde van 0 mm neerslag! Neerslag is uiterst onwaarschijnlijk tussen mei en augustus op de Canarische Eilanden, maar als je pech hebt zal het waarschijnlijk blijven bij een klein beetje regen. Tijdens de maand juni schijnt op Lanzarote de zon maar liefst 11 uur per dag, waardoor je tal van toeristische mogelijkheden hebt om naar het strand te gaan en uren van de zon te genieten. Of om een leuke excursie te maken.

Klimaat Juli

In juli stijgt de gemiddelde temperatuur op Lanzarote van 23°C aan het begin van de maand tot 24,5°C in de laatste paar dagen. De hoogste temperaturen overdag stijgen van 26°C tot 28°C en de laagste temperaturen overdag stijgen van 20°C tot 21°C gedurende de maand.

Image HTML map generator
 Juli
Max Temp 17
Min Temp 7
Zonuren 8
Regendagen 6
Zee Temp 13

De hoogste temperatuur ooit gemeten in juli op Lanzarote is 42,9°C, die werd gemeten op 25 juli 2004. De laagste temperatuur tijdens deze maand ooit gemeten is 15,4°C op 7 juli 1974.

klimaat lanzaroteJuli is een van de meest populaire tijden van het jaar om Lanzarote te bezoeken, hoge temperaturen en gegarandeerd bijna elke dag zon. Je zult overdag niet meer dan bikini, zwembroek, zonnebrandcrème en een zonnebril nodig hebben.

In de avond zal een comfortabele korte broek, rok, jurk en een mouwloos topje volstaan. Het is altijd een goed idee om een dunne trui of vest mee te nemen voor als het ’s avonds wat harder waait.

Weer & Temperaturen Lanzarote juli

Klimaat lanzarote in de maand juli is de gemiddelde temperatuur van het zeewater voor Lanzarote rond de 21°C. De meeste bezoekers zullen deze temperatuur comfortabel genoeg vinden om te zwemmen, daarom liggen in deze tijd van het jaar de meeste van de stranden vol met zonaanbidders en zwemmers.

Aan de andere kant heeft Lanzarote in juli een gemiddelde van 0 mm neerslag! Regen valt er praktisch niet tussen mei en augustus op de Canarische Eilanden, maar als er toch wat neerslag tijdens uw vakantie valt is het waarschijnlijk een kleine bui.

Tijdens de maand juli heeft Lanzarote rond 11 uur zon per dag – dat is meer dan voldoende om aan het strand een lekker kleurtje te krijgen. Net als in de andere zomermaanden kunnen de sahara winden opsteken, en hoge temperaturen veroorzaken op het eiland.

Klimaat Augustus

In augustus blijft de gemiddelde temperatuur op Lanzarote de hele maand constant op 24,5°C. De hoogste temperatuur overdag blijft hetzelfde bij 28°C en de laagste temperatuur overdag blijft stabiel op 21°C.

De hoogste temperatuur die ooit is geregistreerd op Lanzarote in augustus is 43.6°C op 6 augustus 1980. De laagste temperatuur tijdens deze maand is 16,6°C, gemeten op 1 augustus 1982.

Image HTML map generator
 Augustus
Max Temp 17
Min Temp 7
Zonuren 8
Regendagen 6
Zee Temp 13

Puerto Calero havenMet de zomervakantie is het heerlijk warm weer, en is augustus een van de drukste tijden van het jaar voor Lanzarote. Strandkleding, een zonnebril en veel zonnebrandcrème is alles wat je overdag nodig hebt, dunne kleding is meer dan voldoende voor de avonden.

Ondanks de hoge temperaturen is het altijd een goed idee om een dun vest of trui mee te nemen, voor als het ’s avonds wat harder gaat waaien.

Weer & Temperaturen Lanzarote augustus

In augustus is de gemiddelde temperatuur van het zeewater voor Lanzarote rond de 22°C. Bijna alle vakantiegangers zullen deze temperatuur perfect vinden om te zwemmen, daarom kun je tijdens de vakantie in augustus volle stranden met zwemmers en zon-liefhebbers verwachten. In augustus regent het zelden op het eiland, of het moet een enkele bui zijn die er valt.

De hele maand augustus heeft Lanzarote gemiddeld tien uur zon per dag, veel vakantiegangers bezoeken de vele stranden en genieten van de zon tijdens hun zomervakantie. Ook deze maand kan getroffen worden door de bekende zandstormen vanaf de Sahara, en extreem hoge temperaturen veroorzaken ver boven de 30°C.

Klimaat September

In september daalt de gemiddelde temperatuur op Lanzarote licht van 24.5°C aan het begin van de maand tot 24°C in de laatste paar dagen. De hoogste temperatuur overdag volgt een vergelijkbaar patroon, namelijk van 28°C tot 27°C gedurende de maand, maar de laagste temperatuur blijft constant bij 21°C.

Image HTML map generator
 September
Max Temp 17
Min Temp 7
Zonuren 8
Regendagen 6
Zee Temp 13

De hoogste temperatuur in september op Lanzarote ooit gemeten is 40,5°C op 6 september 1986. De laagste temperatuur tijdens deze maand is 15,5°C op 23 september 1983.

Playa Quemada vissersbotenAls de kinderen in september weer naar school gaan en de temperaturen beginnen te dalen wordt het op Lanzarote stiller. Ondanks de lichte daling van de temperatuur voelt het op Lanzarote in september nog steeds als zomer, met een heldere blauwe hemel, veel zon en bijna gegarandeerd hoge temperaturen.

Overdag heb je niet meer nodig dan badkleding, een zonnebril en zonnebrandcrème en ’s avonds volstaat comfortabele dunne en lichte kleding.

Weer & Temperaturen Lanzarote september

In september is de gemiddelde temperatuur van het zeewater voor Lanzarote rond de 22°C. Bijna alle bezoekers van het eiland vinden deze temperatuur ideaal om te zwemmen, je kunt dus volle stranden met zonaanbidders en zwemmers tijdens jouw vakantie in september verwachten.

Aan de andere kant heeft Lanzarote deze maand een gemiddelde van 0 mm neerslag! Neerslag is voor de Canarische Eilanden in deze tijd van het jaar zeer onwaarschijnlijk, maar als je pech hebt krijg je misschien te maken met een beetje motregen.

De gehele maand september heeft Lanzarote ongeveer negen uur zon per dag, waardoor u volop mogelijkheden heeft om te ontspannen op het strand en aan een bruin kleurtje te werken tijdens jouw vakantie. Het enige waar je bij een bezoek aan Lanzarote in september rekening moet houden zijn de Calimas en Siroccos.

Klimaat Oktober

In oktober daalt de gemiddelde temperatuur op Lanzarote van 24°C aan het begin van de maand tot 22°C gedurende de laatste paar dagen. De hoogste temperaturen overdag veranderen in een vergelijkbaar patroon en dalen van 27°C tot 25°C. Evenzo dalen de laagste temperaturen gedurende de maand van 21°C tot 19°C.

Image HTML map generator
 Oktober
Max Temp 17
Min Temp 7
Zonuren 8
Regendagen 6
Zee Temp 13

De hoogste temperatuur die ooit is geregistreerd op Lanzarote in oktober is 36°C op 22 oktober 1989. De laagste temperatuur ooit op het eiland tijdens deze maand is 12°C op 25 oktober 1974.

Weer & Temperaturen Lanzarote oktober

Gloria Izaro ClubOktober is een goed moment om Lanzarote te bezoeken als je veel zon wilt, maar niet de verzengende temperaturen die bij de zomer horen. Je zult overdag comfortabel in korte broek, t-shirt kunnen lopen, maar voor de avonden zul je waarschijnlijk een dun vest of zomerjas nodig hebben.
In oktober is de gemiddelde temperatuur van het zeewater voor Lanzarote rond de 22°C. De meeste vakantiegangers vinden deze temperatuur perfect om te zwemmen, daarom zie je in oktober veel zwemmers en zonaanbidders op de stranden. Gedurende de maand oktober heeft Lanzarote een gemiddelde van 11 mm neerslag verspreid over 4 dagen. Als je pech hebt krijg je tijdens jouw vakantie hoogstwaarschijnlijk te maken met motregen of een lichte bui.

Klimaat November

In november daalt de gemiddelde temperatuur op Lanzarote van 22°C aan het begin van de maand tot 19,5°C in de laatste paar dagen. De hoogste temperaturen overdag dalen eveneens, namelijk van 25°C tot 22°C terwijl de laagste temperaturen overdag dalen van 19°C tot 17°C.

De hoogste temperatuur ooit gemeten op Lanzarote in november is 34.2°C op 8 november in 1999. De laagste temperatuur ooit gemeten op het eiland tijdens deze maand is 10,9°C op 27 november in 1977.

Image HTML map generator
 November
Max Temp 17
Min Temp 7
Zonuren 8
Regendagen 6
Zee Temp 13

November is een geweldige maand om Lanzarote te bezoeken als je een aangename milde temperatuur verkiest en een aantal bewolkte dagen niet erg vindt. Korte broeken, t-shirts en een dunne trui is alles wat je overdag nodig hebt, maar bij het vallen van de avond zul je waarschijnlijk een jas of vest moeten gebruiken.

Weer & temperaturen november Lanzarote

Klimaat LanzaroteIn november ligt de gemiddelde temperatuur van het zeewater voor Lanzarote rond 21°C. Bijna iedereen die het eiland bezoekt zal deze temperatuur ideaal vinden om te genieten van een duik in zee, daarom zie je in deze periode van het jaar nog steeds veel zonaanbidders en zwemmers op de stranden van Lanzarote.

De maand november kent Lanzarote een gemiddelde van 14 mm neerslag verspreid over 5 dagen. Als je jammer genoeg toch te maken krijgt met neerslag blijft het hoogstwaarschijnlijk bij motregen of een matig buitje.

De hele maand november heeft Lanzarote rond acht uur zon per dag. Waardoor je volop gelegenheid hebt om naar het strand te gaan en te genieten van de zon tijdens je herfstvakantie.

Ook al komen Siroccos en Calimas het vaakst voor tijdens de zomermaanden kunnen ze op Lanzarote op elk moment van het jaar voorkomen – zelfs in november en december. Deze onaangename weersomstandigheden worden veroorzaakt door zandstormen die over de Atlantische Oceaan van de westkust van Afrika komen.

Klimaat December

In december daalt de gemiddelde temperatuur op Lanzarote van 19,5°C aan het begin van de maand tot 17,5°C tegen het einde van de maand. De hoogste temperaturen overdag dalen van 22°C tot 20°C, terwijl de laagste temperaturen dalen van 16°C tot 15°C.

De hoogste temperatuur die ooit is geregistreerd op Lanzarote in december is 27,5°C op 2 december 2000. De laagste temperatuur die ooit is gemeten op het eiland tijdens deze maand is 9°C op 22 december 1979.

Image HTML map generator
 December
Max Temp 17
Min Temp 7
Zonuren 8
Regendagen 6
Zee Temp 13

Playa Blanca strandDecember is de ideale tijd om Lanzarote te bezoeken als je wilt ontsnappen aan de koude, winderige omstandigheden thuis en genieten van de winterzon. Hoewel de temperaturen vrij mild zijn in deze tijd van het jaar behoren ze tot de warmste in Europa.

Weer & temperaturen december Lanzarote

Terwijl dagelijks zon bijna is gegarandeerd, is er ook een grote kans op bewolkte dagen en een enkele bui. Je zult overdag comfortabel in korte broek en t-shirt kunnen lopen, maar het is verstandig om een paar dunne lange broeken en truien mee te nemen voor het geval je het wat frisser vindt.

Een jas of vest zal zeker ’s avonds van pas komen, vooral als er een zeebries waait.
In december ligt de gemiddelde temperatuur van het zeewater voor Lanzarote rond 20°C. Terwijl sommigen dit misschien een beetje te koud vinden om te zwemmen, zullen er ook vakantiegangers genieten van een duik in de atlantische oceaan. Daarom zie je in december nog veel zwemmers en zonaanbidders op de stranden van Lanzarote.

Gedurende de maand december heeft Lanzarote rond 28 mm neerslag verspreid over 7 dagen, wat betekent dat er een gerede kans is dat je met een of twee buitjes te maken krijgt tijdens jouw kerstvakantie.

De meest voorkomende vormen van neerslag voor deze tijd van het jaar zijn motregen, gevolgd door matige regen en dan lichte regen. Aan de andere kant heeft Lanzarote in december gemiddeld acht uur zon per dag. Waardoor je volop kansen hebt om naar het strand te gaan en te werken aan een mooi bruin kleurtje tijdens je vakantie.