Playa Club

Playa Club is zonder twijfel één van de leukste appartementencomplexen van Lanzarote. Verdeeld over de prachtige, schaduwrijke tuin liggen de deels gerenoveerde appartementen. Vanuit het resort stap je zo de gezellige boulevard op én het centrum van Playa del Carmen in.

Klantwaardering 8.2

Informatie over Appartementen Playa Club

Playa ClubPlaya Club in Puerto del Carmen is een 3-sterren appartementencomplex bestaande uit 6 gebouwen en heeft een uitstekende ligging nabij het strand en midden in het centrum en beschikt over uitgebreide faciliteiten. Zo zijn er onder andere een zwembad, een bar, een restaurant en een wellness-center. Het strand van El Baranquillo bereikt u na 100 meter via een licht hellende weg, een smal pad en 37 treden of een hellend pad en 26 treden. Het grotere Playa Grande strand ligt op 350 meter afstand.

Appartementen Playa Club beschikt over 2 mooie zwembaden. Het eerste zwembad ligt binnen bij het wellness-center en is maximaal 7,5 meter bij gemiddeld 7,5 meter groot. Het buitenzwembad is wat groter: maximaal 17 meter bij gemiddeld 10 meter. Buiten vindt u een zwembadterras met ligbedden, parasols, douches en toiletten en een zonneweide met ligbedden. Rondom het terras is een schaduwrijke tuin met subtropische begroeiing.

Playa Club LanzarotePlaya Club beschikt over een fitnessruimte met 2 hometrainers, een loopband en steps. In deze ruimte worden ook yoga- en pilates lessen gegeven. Wie wat meer wil ontspannen gaat naar het mooie wellness-center met stoombad, sauna, jacuzzi, dompelbad en binnenzwembad. Er is een speciaal zwembad voor kinderen die nog niet (goed) kunnen zwemmen van maximaal 50 centimeter diep. Het is maximaal 9 meter bij gemiddeld 5,5 meter groot. Ook zijn er speeltoestellen op zand. Er is verder geen animatie voor kinderen bij het complex.

Appartementen Playa Club werd gebouwd in 1983 en in de jaren 2000 tot en met 2009 hebben diverse verbouwingen en renovaties plaatsgevonden. De appartementen hebben een verschillend aantal kamers (2 of 3) en zijn te boeken als standaard of als superior appartementen. Alle appartementen zijn netjes ingericht, voorzien van alle gemakken en beschikken allemaal over een balkon of een terras.

U verblijft in appartementen Playa Club op basis van logies. Er is op het complex een netjes ingericht à-la-carte restaurant dat ook vanaf de straatzijde toegankelijk is (voor niet-gasten). Ook is er op de accommodatie nog een bar met terras en televisie. Naast heerlijke drankjes is het ook mogelijk om daar snacks en kleine maaltijden te bestellen. Overige faciliteiten bij Playa Club zijn een internetgelegenheid, een bagageruimte en een kapsalon.

Handig om te weten

    • zowel het strand als het centrum op loopafstand
    • fitnessruimte en wellness-center
    • binnen- en buitenzwembad
    • apart kinderzwembad en speeltuin
    • geen animatie voor kinderen
Tags :
Share This :